Foietaje cu fistic și miere

  • Dificultate: Mică
  • 30 de minute
  • 4 porții

Aceste foietaje sunt versiunea de bază a baclavalei din bucătăria orientală! Ele nu se fac tocmai ușor, astfel că dacă ți-e poftă, dar nu te simți în stare să le faci, alege cu încredere foietajele noastre cu fistic și miere. Vei avea nevoie doar de 3 ingrediente, iar pașii vei vedea că sunt foarte ușori! N-ai nicio scuză să nu încerci să le gătești!

Ingrediente necesare pentru foietaje cu fistic și miere

200 grame aluat foietaj

150 grame miere

100 grame fistic, mărunțit

Cum să prepari foietaje cu fistic și miere

  1. Întinde aluatul de foietaj pe suprafața de lucru.
  2. Folosește un inel de bucătărie cu un diametru de aproximativ 5 cm și decupează forme rotunde de aluat.
  3. Așază-le într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt.
  4. Dă foietajul la cuptor pentru 20 de minute, la 200 de grade Celsius.
  5. Folosește o pensulă și unge foietajele cu miere. Dă-le apoi cu fistic.
  6. La final, le poți stropi cu puțin sos de ciocolată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *