Frigărui cu bacon și ciocolată

  • Dificultate: Mică
  • 15 minute
  • 4 porții

Sigur, acest preparat nu este pentru toată lumea, și nici nu recomandăm a fi consumat în fiecare zi. Dar, dacă sunteți îndrăzneți și vă place să vă jucați cu gusturi diferite, sigur vă va plăcea. Este un preparat decadent, cu bacon, ciocolată topită, glazurat apoi și cu alte ingrediente. Noi am venit cu 3 toppinguri, și anume nuci (pentru cei cărora le plac texturile crocante), fulgii de cocos (pentru cei cu gusturi mai exotice) și fulgi de ardei (pentru pasionații de gusturi picante).

Ingrediente necesare pentru frigărui cu bacon și ciocolată

250 g bacon, feliat
200 g ciocolată topită
50 g nuci, tocate
50 g fulgi de cocos
2 lingurițe fulgi de ardei

Cum să gătești frigărui cu bacon și ciocolată

  1. Introdu câte o felie de bacon prin câte o scobitoare.
  2. Mută-le într-un vas termorezistent și dă-le la cuptor pentru 10-12 minute, la 200 de grade Celsius.
  3. Dă fiecare frigăruie prin nuci tocate, fulgi de cocos sau de ardei iute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *