Frittata cu anghinare, ardei capia copt și brânză de capră

  • Dificultate: Medie
  • 40 de minute
  • 4 porții

Frittata poate fi făcută foarte bine și la cuptor. Cea de față, de exemplu, a fost făcută din 8 ouă și a ieșit ușor iute și plină de brânză de capră (unul dintre cele mai sănătoase tipuri de brânză). Am mai adăugat în compoziție anghinare și ardei capia gata copt. Trebuie să încerci, neapărat!

Ingrediente necesare pentru frittata cu anghinare, ardei capia copt și brânză de capră

8 ouă
sare
fulgi de chili
250 grame brânză de capră
1 ardei capia copt, cubulețe
1 anghinare, tocată
1 lingură ulei de măsline extra virgin
1 ceapă, tocată

Cum să gătești frittata cu anghinare, ardei capia copt și brânză de capră

  1. Bate ouăle cu puțină sare și fulgi de chili.
  2. Adaugă brânza, ardeiul capia și anghinarea și amestecă.
  3. Călește ceapa la tigaie în uleiul de măsline.
  4. Adaugă ceapa călită în compoziția de ouă și amestecă.
  5. Toarnă compoziția într-o formă pentru tarte, apoi bag-o la cuptor 15 minute la 200⁰C.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *