Ingrediente necesare pentru frittata cu brânză și spanac
2 linguri unt
2 căței usturoi, zdrobiți
1 ceapă, tocată
200 grame spanac
sare
piper
8 ouă
150 grame brânză de vaci
2 linguri pesmet
100 grame cașcaval ras
Cum să gătești frittata cu brânză și spanac
- Încinge o tigaie la foc mediu și adaugă untul.
- Adaugă usturoiul și ceapă și gătește la foc mic timp de 10 minute.
- Adaugă spanacul și asezonează cu sare și piper. Ține-l pe foc timp de 2-3 minute până când scade.
- Bate ouăle cu puțină sare și piper. Amestecă-le cu brânză de vaci, pesmet și cașcaval ras.
- Adaugă spanacul și omogenizează compoziția. Adaugă-o într-o tavă rotundă de cuptor.
- Dă la cuptor pentru 45 de minute la 180 de grade Celsius.