Frittata cu cartof și varză roșie

  • Dificultate: Mică
  • 45 de minute
  • 4 porții

Frittata este un altfel de omletă! În loc s-o faceți pe aragaz, ea se gătește în cuptor. Astăzi vă oferim o versiune vegetariană. Ingredientele pentru umplutură sunt cartoful și varza roșie, cărora le-am adăugat un ardei iute, special pentru fanii mâncărurilor picante. Puteți servi acest preparat la micul dejun, sau de ce nu, îl puteți lua cu voi la serviciu.

Ingrediente necesare pentru frittata cu cartof și varză roșie

8 ouă

piper

sare

1 linguriță coajă rasă de lămâie

1 lingură suc de lămâie

1 ardei iute, felii subțiri

2 linguri maioneză

1 lingură ulei de măsline

1 cartof, ras

1 varză roșie, dată pe răzătoare

60 grame Cheddar, ras

 

Cum să prepari frittata cu cartof și varză roșie

  1. Sparge ouăle într-un bol mare și asezonează cu sare și piper după gust.
  2. Adaugă coaja de lămâie, sucul și ardeiul iute. Bate bine ouăle cu un tel.
  3. Adaugă maioneza, uleiul de măsline și încorporează folosind telul.
  4. Adaugă în bol cartoful ras și varza roșie, apoi completează cu brânza Cheddar.
  5. Dă preparatul la cuptor pentru 35 de minute, la 190 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *