Frittata cu dovlecei și roșii

Pentru acest mic dejun, am pregătit o frittata. Să facem una mare, pentru că nu se știe câți vom mânca din ea. Îmbogățiți-o cu dovlecel, Cheddar răzuit, și roșii feliate. Începeți-vă astfel ziua într-un mod delicios!
Ingrediente necesare pentru frittata cu dovlecei și roșii
9 ouă
Sare
Piper
50 ml lapte
2 linguri ulei de măsline
1 dovlecel, felii subțiri
80 grame brânză Cheddar
2 roșii, felii subțiri
Cum să prepari frittata cu dovlecei și roșii
- Spargeți ouăle într-un bol de dimensiuni mari și asezonati cu sare și piper. Bateți ouăle, amestecând treptat cu laptele până ce acesta se încorporează.
- Încingeți o lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mic. Adăugați feliile de dovlecel. Adăugați sare, piper, și gătiți dovlecelul timp de 10 minute.
- Amestecați feliile de dovlecel cu amestecul de ou bătut.
- Adăugați puțin ulei de măsline într-un vas de cuptor și turnați amestecul de dovlecei și ou bătut. Adăugați brânză Cheddar rasă și feliile de roșii pe deasupra.
- Dați tava la cuptor pentru 30 de minute la 180 de grade Celsius.