Frittata cu dovlecei și roșii

  • Dificultate: Medie
  • 50 de minute
  • 4 porții

Pentru acest mic dejun, am pregătit o frittata. Să facem una mare, pentru că nu se știe câți vom mânca din ea. Îmbogățiți-o cu dovlecel, Cheddar răzuit, și roșii feliate. Începeți-vă astfel ziua într-un mod delicios!

Ingrediente necesare pentru frittata cu dovlecei și roșii

9 ouă

Sare

Piper

50 ml lapte

2 linguri ulei de măsline

1 dovlecel, felii subțiri

80 grame brânză Cheddar

2 roșii, felii subțiri

Cum să prepari frittata cu dovlecei și roșii

  1. Spargeți ouăle într-un bol de dimensiuni mari și asezonati cu sare și piper. Bateți ouăle, amestecând treptat cu laptele până ce acesta se încorporează.
  2. Încingeți o lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mic. Adăugați feliile de dovlecel. Adăugați sare, piper, și gătiți dovlecelul timp de 10 minute.
  3. Amestecați feliile de dovlecel cu amestecul de ou bătut.
  4. Adăugați puțin ulei de măsline într-un vas de cuptor și turnați amestecul de dovlecei și ou bătut. Adăugați brânză Cheddar rasă și feliile de roșii pe deasupra.
  5. Dați tava la cuptor pentru 30 de minute la 180 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *