Ingrediente necesare pentru fructe de mare cu piure de legume
1 lingură unt
1 zucchini, cubulețe
1 ardei gras galben, cubulețe
½ ardei iute, felii subțiri
½ linguriță coriandru uscat
sare
piper
100 ml suc de roșii
1 lingură iaurt
1 lingură ulei
100 grame creveți
100 grame midii
½ linguriță usturoi pudră
1 lime
Cum să gătești fructe de mare cu piure de legume
- Topește untul într-o tigaie la foc mediu. Adaugă zucchini, ardei gras și ardei iute.
- Asezonează cu coriandru, sare și piper. Adaugă sucul de roșii și amestecă.
- Toarnă legumele într-un blender și adaugă o lingură de iaurt. Pasează-le până obții un amestec omogen.
- Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu. Adaugă fructele de mare și asezonează cu sare, piper și usturoi.
- Adaugă sucul de la jumătate de lime, iar cealaltă jumătate, tai-o în felii subțiri.
- Gătește fructele de mare timp de 4-5 minute.