Fulgi de ovăz cu mere și coacăze

  • Dificultate: Mică
  • 15 minute
  • 3 porții

Fulgii de ovăz sunt ideali pentru mic-dejun. Conțin o cantitate importantă de fibre și asigură buna funcționare a sistemului imunitar. Merge de minune cu fructe, fie proaspete, fie congelate. Încercați versiunea noastră, cu mere și coacăze!

Ingrediente necesare pentru fulgi de ovăz cu mere și coacăze

400 ml lapte de cocos

100 grame fulgi de ovăz

1 linguriță unt

1 măr, cubulețe

1 linguriță sirop de agave

3 linguri coacăze negre

 

Cum să prepari fulgi de ovăz cu mere și coacăze

  1. Pune laptele de cocos la fiert și începe să fierbi fulgii de ovăz. Amestecă ușor cu o lingură de lemn până când obții un amestec consistent.
  2. Topește untul într-o tigaie la foc mic. Adaugă merele și toarnă siropul de agave.
  3. Gătește-le timp de 5 minute, amestecând din când în când.
  4. Servește cubulețele de măr peste fulgii de ovăz și adaugă coacăzele roșii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *