Ingrediente necesare pentru fursecuri vitralii
200 grame unt
200 grame zahăr
2 ouă
1 linguriță esență de migdale
1 linguriță esență de vanilie
450 grame făină
1 linguriță praf de copt
200 grame bomboane colorate
zahăr pudră (opțional)
Cum să gătești fursecuri vitralii
- Mixează mai întâi untul și zahărul în blender.
- Încorporează apoi ouăle, esența de migdale și cea de vanilie.
- Adaugă treptat făina și praful de copt. Amestecă până când obții un aluat omogen.
- Dă-i aluatului o formă rotundă, înfășoară-l în plastic și dă-l la frigider pentru următoarele 30 de minute.
- Scoate aluatul de la frigider și întinde-l cu un făcăleț.
- Decupează aluatul folosind formele tale preferate de prăjituri. Noi am folosit forma de steluță.
- Folosește o formă mai mică pentru a lăsa un spațiu liber în mijlocul fursecurilor.
- Zdrobește bomboanele și umple spațiile libere cu ele. Poți folosi ce culori dorești.
- Așază fursecurile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și dă-le la cuptor pentru 15 minute, la 170 de grade Celsius.
- La final, poți presăra puțin zahăr pudră.