Halloumi la grătar pe pat de grepfrut

  • Dificultate: Mică
  • 15 minute
  • 3 porții

Acest aperitiv este cu adevărat unul cu care ne mândrim. Spunem că nu doar arată bine, ci și are un gust nemaipomenit. Asta și fiindcă suntem fani ai brânzei halloumi pe grătar, iar în combinația cu grepfrutul, chiar are ocazia să iasă în evidență. Dacă vreți să îi dați și un touch de restaurant, adăugați la rețetă vinegreta de ceapă propusă, alături de câteva frunze proaspete de mentă.

Ingrediente necesare pentru halloumi la grătar pe pat de grepfrut

sare

piper

2 lingurițe oțet de vin roșu

2 lingurițe ulei de măsline

¼ ceapă, tocată

100 grame brână halloumi, 3 felii

3 felii de grepfrut

mentă tocată

 

Cum să gătești halloumi la grătar pe pat de grepfrut

  1. Amestecă oțetul, uleiul, ceapa, sarea și piperul într-un bol de dimensiune mică.
  2. Separat, încinge grătarul pe aragaz și adaugă puțin ulei de măsline, cât să-i acoperi fundul.
  3. Adaugă feliile de halloumi și gătește-le timp de 4 minute pe ambele părți.
  4. Așază feliile de halloumi peste cele de grepfrut și toarnă pe deasupra vinegreta de ceapă.
  5. Opțional, poți adăuga pe deasupra și puțină mentă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *