Salată de icre

  • Dificultate: Medie
  • 20 de minute
  • 8 porții

Salata de icre este unul din aperitivele noastre preferate, fiind perfecte pentru a fi servite pe o masă mare în familie. Însă, decât să le cumpărați din supermarket, unde pot avea fel și fel de adaosuri mai mult sau mai puțin nutritive, vă recomandăm să le preparați acasă. Se fac foarte ușor, vă trebuie doar o mână de ingrediente și un mixer sprinten.

Ingrediente necesare pentru salată de icre

150 grame icre de crap

200 ml ulei vegetal

2 linguri apă

2 linguri suc de lămâie

ceapă verde (opțional)

Salată de icre - mod de preparare

  1. Se adaugă icrele de crap într-un bol de dimensiune medie.
  2. Se mixează puțin, apoi se adaugă uleiul în fir subțire, puțin câte puțin.
  3. Se mixează până când se încorporează uleiul.
  4. Se adaugă apa și sucul de lămâie treptat, la fel ca la ulei.
  5. Se mixează până când icrele își măresc volumul și obțin o culoare albă.
  6. Se pot servi cu pâine prăjită și ceapă verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *