Ingrediente necesare pentru iepure în stil thailandez
2 bețe lemongrass, tocate
1 lingură semințe de coriandru, zdrobite
1 lingură ghimbir, cubulețe
1 linguriță fulgi de ceapă
½ linguriță fulgi de chili
1 linguriță oregano
1 linguriță turmeric
suc de lime
1 linguriță sos de soia
150 ml bere
1 iepure, tranșat în bucăți de mărime potrivită
3 linguri panko
ulei vegetal
Cum să gătești iepure în stil thailandez
- Adaugă lemongrass, semințe de coriandru, ghimbir, fulgi de ceapă, de ardei, oregano și turmeric într-un bol mic.
- Amestecă cu suc de lime, sos de soia și un praf de sare.
- Toarnă berea și amestecă din nou.
- Acoperă carnea de iepure cu sosul obținut și lasă-l la marinat timp de 2 ore.
- Mută carnea pe prosoape de hârtie și tapeteaz-o ușor.
- Încinge uleiul într-o tigaie la foc mare și prăjește carnea timp de 4-5 minute pe parte.
- Mută carnea într-un vas de cuptor și toarnă sosul de la marinată.
- Dă carnea la cuptor pentru 45 de minute, la 180 de grade Celsius.