Înghețată cu ananas și merișoare

  • Dificultate: Foarte mică
  • 10 minute
  • 2 porții

De data asta te îmbiem cu o înghețată cu iz tropical, gata în doar 10 minute și despre care se poate spune că este un upgrade la înghețata clasică de vanilie. Vom folosi coaja ananasului pentru a servi bunătatea asta, care mai conține și stafide, merișoare și nuci zdrobite.

Ingrediente necesare pentru Înghețată cu ananas și merișoare

1 ananas
100 g înghețată de vanilie
½ cană stafide
½ cană merișoare deshidratate
½ cană nuci, zdrobite
topping de ciocolată

Cum să prepari Înghețată cu ananas și merișoare

  1. Taie ananasul în două părți egale pe lungime.
  2. Folosind o lingură dozatoare pentru înghețată scobește cele două jumătăți, formând în același timp, bile din pulpa fructului.
  3. Amestecă într-un castron înghețata de vanilie împreună cu stafidele, merișoarele și nucile.
  4. Transferă amestecul în cele două jumătăți de ananas scobite.
  5. Adaugă deasupra bile din ananas, apoi ornează cu topping de ciocolată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *