Înghețată de banane
Preparându-ți singur/ă înghețata de banane împuști 2 iepuri: odată că este foarte sănătoasă și doi, te asiguri că mănânci banane și ingrediente naturale alese de tine, nu arome „identic naturale” de banane. Unde mai pui că este foarte ușor de făcut. Așa că pregătește cuptorul și … congelatorul.
Ingrediente necesare pentru Înghețată de banane
3 banane, feliate
¼ cană miere
½ cană lapte de cocos
2 linguri suc de lămâie
Cum să prepari Înghețată de banane
- Așază feliile de banane într-o tavă de copt pe hârtie pergament.
- Asezonează cu miere și dă la cuptor 15 minute la 180ºC.
- Transferă bananele coapte într-un blender împreună cu mierea rămasă, laptele de cocos și sucul de lămâie.
- Pasează, apoi transferă amestecul într-un vas de copt.
- Lasă la congelator 2 ore.
- Servește înghețata ornată cu felii de banană.