Înghețată de căpșuni
Cât a trecut de când nu ai mai mâncat căpșuni? Nu de alta, dar vrem să-ți propunem o înghețată pe bază de căpșuni, cu lapte și cu un pic de smântână dulce. E de la sine înțeles că punem și niște zahăr, mai adăugăm un ou, amestecăm, răbdăm cam 2 ore până se răcește bine, apoi mâncăm. Simplu, nu?
Ingrediente necesare pentru Înghețată de căpșuni
400 g căpșuni, mărunțite
1 ou
½ cană zahăr
1 cană lapte
½ cană smântână dulce
topping de căpșuni
Cum să prepari Înghețată de căpșuni
- Bate oul împreună cu zahărul într-un castron.
- Adaugă căpșunile, laptele și smântâna. Amestecă.
- Toarnă compoziția într-un aparat pentru preparat înghețată și mixează până când aceasta devine cremoasă.
- Servește cu topping de căpșuni.