Înghețată de căpșuni

  • Dificultate: Foarte mică
  • 30 de minute
  • 3 porții

Cât a trecut de când nu ai mai mâncat căpșuni? Nu de alta, dar vrem să-ți propunem o înghețată pe bază de căpșuni, cu lapte și cu un pic de smântână dulce. E de la sine înțeles ca punem și niște zahăr, mai adăugăm un ou, amestecăm, răbdăm cam 2 ore până se răcește bine, apoi mâncăm. Simplu, nu?

Ingrediente necesare pentru Înghețată de căpșuni

400 g căpșuni, mărunțite
1 ou
1/2 cană zahăr
1 cană lapte
1/2 cană smântână dulce
topping de căpșuni

Cum să gătești Înghețată de căpșuni

  1. Bate oul împreună cu zahărul într-un castron.
  2. Adaugă căpșunile, laptele și smântâna. Amestecă.
  3. Toarnă compoziția într-un aparat pentru preparat înghețată și mixează până când aceasta devine cremoasă.
  4. Servește cu topping de căpșuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *