Înghețată de căpșuni

  • Dificultate: Foarte mică
  • 30 de minute
  • 3 porții

Cât a trecut de când nu ai mai mâncat căpșuni? Nu de alta, dar vrem să-ți propunem o înghețată pe bază de căpșuni, cu lapte și cu un pic de smântână dulce. E de la sine înțeles că punem și niște zahăr, mai adăugăm un ou, amestecăm, răbdăm cam 2 ore până se răcește bine, apoi mâncăm. Simplu, nu?

Ingrediente necesare pentru Înghețată de căpșuni

400 g căpșuni, mărunțite
1 ou
½ cană zahăr
1 cană lapte
½ cană smântână dulce
topping de căpșuni

Cum să prepari Înghețată de căpșuni

  1. Bate oul împreună cu zahărul într-un castron.
  2. Adaugă căpșunile, laptele și smântâna. Amestecă.
  3. Toarnă compoziția într-un aparat pentru preparat înghețată și mixează până când aceasta devine cremoasă.
  4. Servește cu topping de căpșuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.