Jumări cu pastramă și conopidă

  • Dificultate: Medie
  • 25 de minute
  • 4 porții

Bună dimineață! Hai să facem niște jumări așa cum trebuie. Apropo, rețeta asta este numai bună pentru cei care țin dieta ketogenică. Deci patru ouă, pastramă, conopidă și ceva ardei gras. Asezonăm, gătim și gata micul dejun pentru patru persoane … sau pentru două …

Ingrediente necesare pentru jumări cu pastramă și conopidă

½ kg conopidă
2 lingurițe ulei de măsline extra virgin
1 ceapă, tocată
3 căței de usturoi, zdrobiți
4 ouă, bătute
1 ardei gras verde, cubulețe
100 grame pastramă, tăiată bucățele
1 linguriță condimente Cajun

Cum să prepari jumări cu pastramă și conopidă

  1. Fierbe floretele de conopidă timp de 5 minute într-o oală cu apă.
  2. Învelește-le în hârtie absorbantă pentru a elimina surplusul de apă, apoi toacă-le mărunt.
  3. Într-o tigaie, călește ceapa și usturoiul în ulei de măsline.
  4. Toarnă peste ele ouăle bătute, apoi adaugă ardeiul gras, pastrama, condimentele și conopoda fiartă.
  5. Gătește 3 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *