Macaroane cu cremă de brânză și mazăre

Ne plac mult macaroanele pentru că fac parte din acele mâncăruri care ne aduc aminte de când eram mititei. Le-am gătit într-un sos cremos de brânză, alături de puțină mazăre. Este o rețetă simplă, care este adresată inclusiv celor mici. Dacă vreți să mai adăugați și alte legume, nu vă sfiiți deloc!
Ingrediente necesare pentru macaroane cu cremă de brânză și mazăre
150 g macaroane
sare
200 g mazăre congelată
150 g cremă de brânză cu verdețuri
2 linguri lapte
50 g parmezan, ras
Cum să prepari macaroane cu cremă de brânză și mazăre
- Fierbe pastele împreună cu mazărea în apă clocotită cu puțină sare timp de 12-14 minute.
- Încinge o tigaie la foc mic și adaugă crema de brânză. Adaugă pe rând cele 2 linguri de lapte, și amestecă cu o spatulă pentru a omogeniza.
- Scurge macaroanele și mazărea, apoi adaugă-le în tigaie.
- Amestecă pentru a le acoperi bine cu sos. Ține-le pe foc timp de 2 minute.
- La final, servește-le împreună cu puțin parmezan ras pe deasupra!