Ingrediente
sare
1 legătură de spanac
1 lingură unt
1 lingură făină
1 linguriță nucșoară
piper
2 căței usturoi, zdrobiți
2 ouă prăjite
parmezan ras
Etape
- Umple o cratiță pe jumătate cu apă și dă-o în clocot.
- Adaugă spanacul împreună cu un praf de sare. Fierbe spanacul timp de 7 minute.
- Scurge apoi spanacul și pasează-l într-un blender.
- Încinge o tigaie la foc mediu, adaugă untul, și topește-l.
- Adaugă făina și toarnă ușor laptele.
- Amestecă continuu cu o lingură de lemn până când se preparatul se îngroașă.
- Adaugă nucșoară și spanac.
- Amestecă bine până când se omogenizează. Adaugă sare, piper și usturoi.
- Mai ține preparatul pe foc încă 2 minute.
- Servește preparatul cu un ou prăjit și parmezan pe deasupra.