Mâncărică cu fasole la conservă și carne de porc

  • Dificultate: Mare
  • 40 de minute
  • 4 porții
Mâncărică cu fasole la conservă și carne de porc

Poftiți la o mâncărică savuroasă cu de toate. Pe lângă carne tocată de porc și fasole, mai are ardei gras, spanac și am gătit-o în supă de legume cu suc de roșii. Am aromatizat-o cu ceapă și usturoi călite, cu cimbru și cu nucșoară. Să aveți poftă!

Ingrediente necesare pentru mâncărică cu fasole la conservă și carne de porc

2 lingurițe ulei de măsline
1 ceapă, mărunțită
3 căței de usturoi, tăiați mărunt
1 ardei gras, tocat mărunt
1/2 kg carne tocată de porc
cimbru
1/2 cană suc de roșii
1 lingură pastă de tomate
nucșoară
2 linguri spanac gătit
150 grame fasole albă la conservă
1 cană supă de legume

Mâncărică cu fasole la conservă și carne de porc - mod de preparare

  1. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie la foc mic.
  2. Adaugă ceapa și usturoiul și călește-le.
  3. Adaugă ardeiul gras și amestecă.
  4. Completează cu carnea tocată, dă focul la potrivit, apoi gătește până se rumenește.
  5. Adaugă sucul de roșii și pasta de tomate, asezonează cu cimbru și nucșoară și amestecă.
  6. Amestecă în compoziție și spanacul cu fasolea, apoi adaugă supa de legume.
  7. Las-o să dea în clocot, acoperă tigaia și gătește la foc potrivit 20 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *