Mâncărică cu fasole la conservă și carne de porc

Poftiți la o mâncărică savuroasă cu de toate. Pe lângă carne tocată de porc și fasole, mai are ardei gras, spanac și am gătit-o în supă de legume cu suc de roșii. Am aromatizat-o cu ceapă și usturoi călite, cu cimbru și cu nucșoară. Să aveți poftă!
Ingrediente necesare pentru mâncărică cu fasole la conservă și carne de porc
2 lingurițe ulei de măsline
1 ceapă, mărunțită
3 căței de usturoi, tăiați mărunt
1 ardei gras, tocat mărunt
½ kg carne tocată de porc
cimbru
½ cană suc de roșii
1 lingură pastă de tomate
nucșoară
2 linguri spanac gătit
150 grame fasole albă la conservă
1 cană supă de legume
Cum să prepari mâncărică cu fasole la conservă și carne de porc
- Încinge uleiul de măsline într-o tigaie la foc mic.
- Adaugă ceapa și usturoiul și călește-le.
- Adaugă ardeiul gras și amestecă.
- Completează cu carnea tocată, dă focul la potrivit, apoi gătește până se rumenește.
- Adaugă sucul de roșii și pasta de tomate, asezonează cu cimbru și nucșoară și amestecă.
- Amestecă în compoziție și spanacul cu fasolea, apoi adaugă supa de legume.
- Las-o să dea în clocot, acoperă tigaia și gătește la foc potrivit 20 de minute.