Mâncărică de legume cu piept de pui

  • Dificultate: Mică
  • 30 de minute
  • 2 porții

Nu te pricepi la gătit? Stai fără griji, pentru toate există un început. Poți începe cu ceva simplu, cum ar fi această mâncărică. Are câteva legume, piept de pui, și un sos cremos de smântână. Se face extrem de ușor, într-o singură tigaie și în doar 30 de minute. N-ai niciun motiv să nu te apuci de ea chiar acum!

Ingrediente necesare pentru mâncărică de legume cu piept de pui

1 lingură ulei de măsline

2 morcovi, feliați

1 cartof, cubulețe

200 g mazăre

200 g piept de pui, cubulețe

sare

piper

150 ml smântână de gătit

Cum să gătești mâncărică de legume cu piept de pui

  1. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
  2. Adaugă morcovii, cartofii și amestecă bine cu o lingură.
  3. Opțional, poți adăuga încă puțin ulei dacă ți se pare insuficient
  4. Adaugă mazărea și pieptul de pui.
  5. Asezonează cu sare și piper, apoi adaugă smântâna de gătit.
  6. Gătește preparatul timp de 20 de minute, cu capac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *