Mâncărică din carne tocată de pui
Carnea de pui o mâncăm mai rar tocată, dar când ajungem să o mâncăm, rămânem mereu cu gura căscată în fața frăgezimii texturii ei. De asemenea, nu trebuie uitată aromatizarea și condimentarea, care contează atât de mult. Prin urmare, ar trebui să mănânci mai des carne tocată de pui. Începe cu rețeta asta cu iz asiatic.
Ingrediente necesare pentru mâncărică din carne tocată de pui
1 linguriță ulei de măsline
½ kg carne tocată de pui
2 căței de usturoi, zdrobiți
1 ceapă, mărunțită
1 linguriță sos de soia
1 linguriță oțet din orez
1 lingură ghimbir, ras
1 ceapă verde, tocată
Cum să prepari mâncărică din carne tocată de pui
- Încinge uleiul de măsline într-o tigaie și gătește carne tocată până când începe să-și schimbe culoarea.
- Adaugă usturoiul și ceapa. Amestecă.
- Asezonează cu sosul de soia, oțetul de orez, ghimbirul, sarea de mare și piperul. Adaugă ceapa verde și mai amestecă.
- Servește cu felii de lămâie.