Măsline verzi umplute cu pastă de anșoa

  • Dificultate: Mică
  • 10 minute
  • 4 porții
Măsline verzi umplute cu pastă de anșoa

Căutați un aperitiv care să meargă cu o bere rece? Haideți să lăsăm deoparte chipsurile și popcornul, și să facem unul de la zero. Cumpărăm niște măsline verzi (preferabil fără sâmbure) și le umplem cu un amestec de anșoa și unt. Este ceva foarte simplu, care poate fi gata în 10 minute. Și este mai ieftin și mai sănătos decât snacksurile ambalate.

Ingrediente necesare pentru măsline verzi umplute cu pastă de anșoa

40 grame file de anșoa

2 lingurițe de unt

200 grame măsline verzi fără sâmburi

Măsline verzi umplute cu pastă de anșoa - mod de preparare

  1. Adaugă fileurile de anșoa și untul într-un blender.
  2. Pasează până când obții o pastă omogenă.
  3. Adaugă pasta într-un poș și folosește-o pentru a umple măslinele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *