Mini pizze cu salam, bacon și cârnat
Pentru a pregăti rețeta de față, puteți “îndrăzni’ chiar să-i chemați pe cei mici să vă ajute. Când vor afla ce mini pizze vor pregăti alături de voi, n-or să se mai dea duși din bucătărie. Partea cu toppingul li se va părea cea mai interesantă, dar nici cea cu tăiatul aluatului în discuri nu-i va lăsa indiferenți. Puteți să le serviți ca pe niște acadele, alături de niște sos de roșii.
Ingrediente necesare pentru mini pizze cu salam, bacon și cârnat
foitaj
3-4 linguri sos de roșii
1-2 ardei grași, tăiați mărunt
½ cârnat, feliat
50-60 grame bacon, tăiat mărunt
50-60 grame salam, felii subțiri
50 grame cașcaval, ras
50 grame brânză Cheddar, rasă
Cum să prepari mini pizze cu salam, bacon și cârnat
- Decupează aluatul în mai multe discuri. Folosește o formă pentru prăjituri sau un pahar.
- Unge-le cu sosul de roșii, apoi adaugă după dorință, ardei gras, cârnat, bacon, salam, cașcaval și brânză Cheddar, în diverse combinații.
- Lasă la cuptor 20 minute la 160ºC.