Mini pizze cu salam, bacon și cârnat

  • Dificultate: Foarte mică
  • 35 de minute
  • 9 porții

Pentru a pregăti rețeta de față, puteți “îndrăzni’ chiar să-i chemați pe cei mici să vă ajute. Când vor afla ce mini pizze vor pregăti alături de voi, n-or să se mai dea duși din bucătărie. Partea cu toppingul li se va părea cea mai interesantă, dar nici cea cu tăiatul aluatului în discuri nu-i va lăsa indiferenți. Puteți să le serviți ca pe niște acadele, alături de niște sos de roșii.

Ingrediente necesare pentru mini pizze cu salam, bacon și cârnat

foitaj
3-4 linguri sos de roșii
1-2 ardei grași, tăiați mărunt
1/2 cârnat, feliat
50-60 grame bacon, tăiat mărunt
50-60 grame salam, felii subțiri
50 grame cașcaval, ras
50 grame brânză Cheddar, rasă

Mini pizze cu salam, bacon și cârnat - mod de preparare

  1. Decupează aluatul în mai multe discuri. Folosește o formă pentru prăjituri sau un pahar.
  2. Unge-le cu sosul de roșii, apoi adaugă după dorință, ardei gras, cârnat, bacon, salam, cașcaval și brânză Cheddar, în diverse combinații.
  3. Lasă la cuptor 20 minute la 160ºC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *