Mini pizze cu vită și sos pesto

  • Dificultate: Foarte mică
  • 40 de minute
  • 5 porții

Nu este prima dată când pregătim mini pizze, dar nu ne putem abține. Sunt aperitivele cel mai ușor de preparat și se mănâncă cel mai repede. Ce dovadă mai vrei că sunt bune? Și încă ceva. Cei mici pot fi ușor implicați în gătirea lor.

Ingrediente necesare pentru mini pizze cu vită și sos pesto

200 grame carne tocată de vită
1 linguriță mix de condimente
1 ardei iute roșu, feliat subțire
sare
piper
1 lingură pătrunjel, tocat
nucșoară
1-2 linguri sos de roșii
foitaj
3-4 linguri sos pesto
100 grame cașcaval, ras

Cum să prepari mini pizze cu vită și sos pesto

  1. Gătește carnea de vită într-o tigaie cu puțin ulei, până când își schimbă culoarea.
  2. Amestecă și mixul de condimente, ardeiul iute, pătrunjelul și sosul de roșii, asezonând cu sare, piper și nucșoară.
  3. Decupează foitajul în formă de cercuri de 5-6 cm. diametru. Folosește pentru aceasta gura unui pahar.
  4. Unge-le cu pesto, adaugă compoziție din carne de vită și cașcaval, apoi lasă-le la cuptor 20 minute la 190ºC.
  5. Servește-le cu sos pesto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *