Ingrediente necesare pentru mini pizze cu vită și sos pesto
200 grame carne tocată de vită
1 linguriță mix de condimente
1 ardei iute roșu, feliat subțire
sare
piper
1 lingură pătrunjel, tocat
nucșoară
1-2 linguri sos de roșii
foitaj
3-4 linguri sos pesto
100 grame cașcaval, ras
Cum să gătești mini pizze cu vită și sos pesto
- Gătește carnea de vită într-o tigaie cu puțin ulei, până când își schimbă culoarea.
- Amestecă și mixul de condimente, ardeiul iute, pătrunjelul și sosul de roșii, asezonând cu sare, piper și nucșoară.
- Decupează foitajul în formă de cercuri de 5-6 cm. diametru. Folosește pentru aceasta gura unui pahar.
- Unge-le cu pesto, adaugă compoziție din carne de vită și cașcaval, apoi lasă-le la cuptor 20 minute la 190ºC.
- Servește-le cu sos pesto.