Ingrediente necesare pentru mini-rulouri de porc umplute cu legume
250 grame ciuperci
1 ardei gras galben, feliat
1 ceapă, tăiată în sferturi
1 morcov, felii subțiri
1 linguriță boabe de piper mozaic
1-2 linguri ulei
sare
1 linguriță nucșoară
3 căței de usturoi
2 linguri orez
700 grame pulpă de porc
1 lingură pastă de tomate
6 felii bacon
Cum să prepari mini-rulouri de porc umplute cu legume
- Adaugă ciupercile, ardeiul gras, ceapa, morcovul și boabele de piper într-un blender.
- Pasează până obții o compoziție omogenă.
- Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu.
- Adaugă legumele pasate și călește-le la foc potrivit timp de 10 minute.
- Asezonează cu sare și nucșoară. Adaugă usturoiul și orezul. Amestecă și ia tigaia de pe foc.
- Taie pulpa de porc în felii groase de maximum 1 cm și bate-le cu un ciocănel de șnițele.
- Adaugă 1 lingură de legume călite peste o felie de pulpă de porc.
- Apucă felia dintr-un capăt și rulează către capătul opus.
- Așază rulourile într-o tavă de cuptor. Întinde pasta de tomate peste rulouri și adaugă feliile de bacon deasupra.
- Dă rulourile la cuptor pentru 40 de minute la 185 de grade Celsius.