Mini-rulouri de porc umplute cu legume

  • Dificultate: Medie
  • 1 oră
  • 4 porții

Nu toată carnea de porc este plină de grăsimi. În general, pulpa de porc are un conținut redus de grăsimi, iar aceasta este situată la vedere, deci o putem înlătura cu ușurință folosind un cuțit. Deci, haideți să încropim și o rețetă. Pentru astăzi, am tăiat pulpa subțire, am umplut-o cu un amestec de legume, am așezat câteva felii de bacon pe deasupra și am dat totul la cuptor pentru 40 de minute.

Ingrediente necesare pentru mini-rulouri de porc umplute cu legume

250 grame ciuperci

1 ardei gras galben, feliat

1 ceapă, tăiată în sferturi

1 morcov, felii subțiri

1 linguriță boabe de piper mozaic

1-2 linguri ulei

sare

1 linguriță nucșoară

3 căței de usturoi

2 linguri orez

700 grame pulpă de porc

1 lingură pastă de tomate

6 felii bacon

 

Cum să prepari mini-rulouri de porc umplute cu legume

  1. Adaugă ciupercile, ardeiul gras, ceapa, morcovul și boabele de piper într-un blender.
  2. Pasează până obții o compoziție omogenă.
  3. Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu.
  4. Adaugă legumele pasate și călește-le la foc potrivit timp de 10 minute.
  5. Asezonează cu sare și nucșoară. Adaugă usturoiul și orezul. Amestecă și ia tigaia de pe foc.
  6. Taie pulpa de porc în felii groase de maximum 1 cm și bate-le cu un ciocănel de șnițele.
  7. Adaugă 1 lingură de legume călite peste o felie de pulpă de porc.
  8. Apucă felia dintr-un capăt și rulează către capătul opus.
  9. Așază rulourile într-o tavă de cuptor. Întinde pasta de tomate peste rulouri și adaugă feliile de bacon deasupra.
  10. Dă rulourile la cuptor pentru 40 de minute la 185 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *