Mini-tarte cu brânză și spanac, fără aluat

Cât de ușor este să faci această rețetă, nici nu-ți vei imagina. Iar gustul, este nemaipomenit. Ai nevoie doar de câteva ingrediente de bază precum ouăle, spanacul și brânză pe care le amesteci într-o compoziție în care mai adaugi puțină ceapă verde și mărar pentru gust. Adaugi totul într-o tavă de brioșe umplută cu hârtie de copt și, voila, aperitivul tău delicios este gata!
Ingrediente necesare pentru mini-tarte cu brânză și spanac, fără aluat
100 grame spanac
3 ouă
sare
piper
1 ceapă verde, tocată
1 lingură mărar, tocat
100 grame brânză de vaci
Cum să prepari mini-tarte cu brânză și spanac, fără aluat
- Adaugă spanacul în apă clocotită, și blanșează-l timp de 1-2 minute. Scoate-l apoi din apă folosind o spumieră, și lasă-l deoparte.
- Bate ouăle cu un tel și asezonează cu sare și piper după gust.
- Adaugă ceapa verde, mărarul tocat și spanacul.
- Amestecă până când obții o compoziție omogenă.
- Ia o tavă de brioșe cu 6 sloturi și adaugă hârtie de copt în fiecare slot liber.
- Toarnă compoziția în tava de brioșe.
- Dă-le la cuptor timp de 20 de minute, la 180 de grade Celsius.