Ingrediente necesare pentru mini-tarte cu brânză și spanac, fără aluat
100 grame spanac
3 ouă
sare
piper
1 ceapă verde, tocată
1 lingură mărar, tocat
100 grame brânză de vaci
Cum să gătești mini-tarte cu brânză și spanac, fără aluat
- Adaugă spanacul în apă clocotită, și blanșează-l timp de 1-2 minute. Scoate-l apoi din apă folosind o spumieră, și lasă-l deoparte.
- Bate ouăle cu un tel și asezonează cu sare și piper după gust.
- Adaugă ceapa verde, mărarul tocat și spanacul.
- Amestecă până când obții o compoziție omogenă.
- Ia o tavă de brioșe cu 6 sloturi și adaugă hârtie de copt în fiecare slot liber.
- Toarnă compoziția în tava de brioșe.
- Dă-le la cuptor timp de 20 de minute, la 180 de grade Celsius.