Mini-tarte cu brânză și spanac, fără aluat

  • Dificultate: Mică
  • 40 de minute
  • 3 porții

Cât de ușor este să faci această rețetă, nici nu-ți vei imagina. Iar gustul, este nemaipomenit. Ai nevoie doar de câteva ingrediente de bază precum ouăle, spanacul și brânză pe care le amesteci într-o compoziție în care mai adaugi puțină ceapă verde și mărar pentru gust. Adaugi totul într-o tavă de brioșe umplută cu hârtie de copt și, voila, aperitivul tău delicios este gata!

Ingrediente necesare pentru mini-tarte cu brânză și spanac, fără aluat

100 grame spanac

3 ouă

sare

piper

1 ceapă verde, tocată

1 lingură mărar, tocat

100 grame brânză de vaci

 

Cum să gătești mini-tarte cu brânză și spanac, fără aluat

  1. Adaugă spanacul în apă clocotită, și blanșează-l timp de 1-2 minute. Scoate-l apoi din apă folosind o spumieră, și lasă-l deoparte.
  2. Bate ouăle cu un tel și asezonează cu sare și piper după gust.
  3. Adaugă ceapa verde, mărarul tocat și spanacul.
  4. Amestecă până când obții o compoziție omogenă.
  5. Ia o tavă de brioșe cu 6 sloturi și adaugă hârtie de copt în fiecare slot liber.
  6. Toarnă compoziția în tava de brioșe.
  7. Dă-le la cuptor timp de 20 de minute, la 180 de grade Celsius.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *