Mini-tarte cu brânză și spanac, fără aluat

  • Dificultate: Mică
  • 40 de minute
  • 3 porții
Mini-tarte cu brânză și spanac, fără aluat

Cât de ușor este să faci această rețetă, nici nu-ți vei imagina. Iar gustul, este nemaipomenit. Ai nevoie doar de câteva ingrediente de bază precum ouăle, spanacul și brânză pe care le amesteci într-o compoziție în care mai adaugi puțină ceapă verde și mărar pentru gust. Adaugi totul într-o tavă de brioșe umplută cu hârtie de copt și, voila, aperitivul tău delicios este gata!

Ingrediente necesare pentru mini-tarte cu brânză și spanac, fără aluat

100 grame spanac

3 ouă

sare

piper

1 ceapă verde, tocată

1 lingură mărar, tocat

100 grame brânză de vaci

 

Mini-tarte cu brânză și spanac, fără aluat - mod de preparare

  1. Adaugă spanacul în apă clocotită, și blanșează-l timp de 1-2 minute. Scoate-l apoi din apă folosind o spumieră, și lasă-l deoparte.
  2. Bate ouăle cu un tel și asezonează cu sare și piper după gust.
  3. Adaugă ceapa verde, mărarul tocat și spanacul.
  4. Amestecă până când obții o compoziție omogenă.
  5. Ia o tavă de brioșe cu 6 sloturi și adaugă hârtie de copt în fiecare slot liber.
  6. Toarnă compoziția în tava de brioșe.
  7. Dă-le la cuptor timp de 20 de minute, la 180 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *