Mini tarte cu ciuperci de pădure și caju
Acest preparat merită a fi servit într-o dietă vegetariană, sau de ce nu chiar într-o zi de post. Din păcate, nu vă veți mai putea bucura de oul prăjite de pe deasupra, dar hei, măcar vă veți delecta cu aceste tarte. Ele eu în compoziție cartof dulce, ciuperci și nuci caju. Proteine, antioxidanți, vitamine, tartele acestea au tot ce aveți nevoie și pentru o dietă sănătoasă.
Ingrediente necesare pentru mini tarte cu ciuperci de pădure și caju
1 cartof dulce
1 lingură ulei de măsline
350 grame ciuperci de pădure
100 grame nuci caju
1 ceapă
2 linguri panko
1 ou
sare
piper
1 linguriță busuioc uscat
500 grame mazăre
ou prăjit (opțional)
Cum să prepari mini tarte cu ciuperci de pădure și caju
- Stropește cartoful dulce cu puțin ulei de măsline și dă-l la cuptor pentru 30 de minute la 190 de grade Celsius.
- Adaugă ciupercile, nucile caju și ceapa în blender și pasează-le până când sunt mărunțite.
- Adaugă peste compoziție cartoful dulce, panko, oul, sarea, piperul și busuiocul uscat.
- Adaugă compoziția în forme speciale de tarte și dă-le la cuptor pentru 30 de minute la 175 de grade Celsius.
- Fierbe mazărea timp de 15 minute în apă clocotită cu puțină sare.
- Alături de ea, poți să mai adaugi în farfurie și un ou prăjit.