Ingrediente necesare pentru mini tarte cu ciuperci de pădure și caju
1 cartof dulce
1 lingură ulei de măsline
350 grame ciuperci de pădure
100 grame nuci caju
1 ceapă
2 linguri panko
1 ou
sare
piper
1 linguriță busuioc uscat
500 grame mazăre
ou prăjit (opțional)
Cum să gătești mini tarte cu ciuperci de pădure și caju
- Stropește cartoful dulce cu puțin ulei de măsline și dă-l la cuptor pentru 30 de minute la 190 de grade Celsius.
- Adaugă ciupercile, nucile caju și ceapa în blender și pasează-le până când sunt mărunțite.
- Adaugă peste compoziție cartoful dulce, panko, oul, sarea, piperul și busuiocul uscat.
- Adaugă compoziția în forme speciale de tarte și dă-le la cuptor pentru 30 de minute la 175 de grade Celsius.
- Fierbe mazărea timp de 15 minute în apă clocotită cu puțină sare.
- Alături de ea, poți să mai adaugi în farfurie și un ou prăjit.