Ingrediente necesare pentru minibrioșe cu cocos și zaț de cafea
½ cană zaț de cafea
⅓ cană zahăr de cocos
⅓ cană făină de cocos
sare
⅓ cană făină de migdale
⅓ cană fulgi de cocos
3 linguri amidon
1 linguriță praf de copt
⅓ cană ulei de cocos
½ cană lapte de cocos
1 linguriță esență de vanilie
5 albușuri, bătute
Cum să gătești minibrioșe cu cocos și zaț de cafea
- Amestecă cu telul într-un castron mai mare zațul, zahărul de cocos, făina de cocos și cea de migdale, fulgii de cocos, amidonul și praful de copt, împreună cu un pic de sare.
- Toarnă uleiul de cocos, laptele de cocos și esența de vanilie și omogenizează.
- Completează cu albușurile bătute și amestecă.
- Transferă compoziția în forme pentru brioșe.
- Lasă la cuptor 25 minute la 180ºC.