Minibrioșe cu cocos și zaț de cafea

  • Dificultate: Mică
  • 40 de minute
  • 6 porții

Procură-ți ingredientele de mai jos, rezervă-ți 35-40 de minute și aceste minibrioșe cu nucă de cocos vor fi următorul tău desert, alături de o cafeluță. Nuca de cocos e prezentă sub formă de zahăr de cocos, făină, fulgi, ulei și lapte de cocos. Asta ca să nu mai pomenesc de făina de migdale și, hmm, zațul de cafea!

Ingrediente necesare pentru minibrioșe cu cocos și zaț de cafea

½ cană zaț de cafea

⅓ cană zahăr de cocos

⅓ cană făină de cocos

sare

⅓ cană făină de migdale

⅓ cană fulgi de cocos

3 linguri amidon

1 linguriță praf de copt

⅓ cană ulei de cocos

½ cană lapte de cocos

1 linguriță esență de vanilie

5 albușuri, bătute

Cum să prepari minibrioșe cu cocos și zaț de cafea

  1. Amestecă cu telul într-un castron mai mare zațul, zahărul de cocos, făina de cocos și cea de migdale, fulgii de cocos, amidonul și praful de copt, împreună cu un pic de sare.
  2. Toarnă uleiul de cocos, laptele de cocos și esența de vanilie și omogenizează.
  3. Completează cu albușurile bătute și amestecă.
  4. Transferă compoziția în forme pentru brioșe.
  5. Lasă la cuptor 25 minute la 180ºC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *