Ingrediente necesare pentru mousse cu mango și fistic
50 grame fistic, fără coajă
1 mango mare, tăiat în cubulețe
250 grame mascarpone
1 linguriță zahăr de mesteacăn
1 linguriță esență de rom
coacăze roșii (opțional)
Cum să gătești mousse cu mango și fistic
- Adaugă fisticul mărunțit într-un blender și pasează-l.
- Curăță blenderul și pasează și cubulețele de mango.
- Trece mango-ul pasat printr-o strecurătoare direct într-un bol mare.
- Adaugă crema de mascarpone, zahărul de mesteacăn și amestecă bine cu o spatulă până omogenizezi.
- Toarnă esența de rom și adaugă jumătate din fisticul mărunțit. Amestecă și omogenizează.
- Adaugă compoziția într-un poș și apoi toarnă-o în 3 pahare de servire.
- La final, presară fisticul rămas pe deasupra.
- Poți decora cu fructe precum coacăze roșii sau zmeură.