Mușchi de porc cu rubarbă trasă la tigaie

  • Dificultate: Mică
  • 25 de minute
  • O porție

Suntem de părere că rubarba ar trebui folosită mai des în bucătărie. Exact asta facem și cu acest mușchi de porc pe care-l vom servi cu rubarbă și ceapă roșie trase la tigaie. Și nu oricum. Le sotăm în amaretto și vin alb, iar la sfârșit punem și coriandru. Mm, ce arome!

Ingrediente necesare pentru mușchi de porc cu rubarbă trasă la tigaie

100 g rubarbă, cubulețe
1 ceapă roșie, feliată
200 g mușchi de porc
sare
piper
1 lingură amaretto
¼ cană vin alb
coriandru

Cum să prepari mușchi de porc cu rubarbă trasă la tigaie

  1. Încinge 1-2 lingurițe de ulei într-o tigaie.
  2. Adaugă mușchiul de porc, sărează-l, apoi rumenește-l bine pe ambele părți.
  3. Adaugă rubarba și ceapa roșie într-o tigaie, asezonează cu sare și piper și călește.
  4. Toarnă peste ele amaretto și vinul alb. Mai gătește 5-7 minute.
  5. Completează cu coriandru proaspăt, amestecă și servește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *