Mușchi de vită cu broccoli și porumb

  • Dificultate: Medie
  • 1 oră
  • 2 porții

Iată un fel de mâncare cu puțini carbohidrați. Este doar un pic gras și cu puține calorii. O să iasă savuros, fiindcă vei marina vrăbioara de vită într-un amestec de suc de lămâie, ardei iute și tarhon. După jumătate de oră vei găti totul la tigaie.

Ingrediente necesare pentru mușchi de vită cu broccoli și porumb

300 grame vrăbioară de vită, tocată

1 linguriță suc de lămâie

1 ardei iute, tocat

sare

1 linguriță zahăr

piper

tarhon

50 ml vin alb

2 căpățâni de broccoli

apă fiartă

1 porumb dulce, fiert și feliat

1 lingură sos de soia

Cum să gătești mușchi de vită cu broccoli și porumb

  1. Pune carnea într-un castron și adaugă sucul de lămâie, ardeiul iute, niște sare și piper, zahărul și tarhon după gust.
  2. Amestecă, apoi lasă la marinat 30 minute.
  3. Adaugă broccoli într-o oală, acoperă-l cu apă fiartă și lasă la înmuiat 15 minute.
  4. Încinge un pic de ulei într-o tigaie la foc potrivit. Adaugă carnea marinată și gătește până își schimbă culoarea.
  5. Adaugă porumb dulce, broccoli și sare după gust.
  6. Adaugă și sosul de soia și gătește 20 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *