Ingrediente necesare pentru mușchi de vită cu broccoli și porumb
300 grame vrăbioară de vită, tocată
1 linguriță suc de lămâie
1 ardei iute, tocat
sare
1 linguriță zahăr
piper
tarhon
50 ml vin alb
2 căpățâni de broccoli
apă fiartă
1 porumb dulce, fiert și feliat
1 lingură sos de soia
Cum să gătești mușchi de vită cu broccoli și porumb
- Pune carnea într-un castron și adaugă sucul de lămâie, ardeiul iute, niște sare și piper, zahărul și tarhon după gust.
- Amestecă, apoi lasă la marinat 30 minute.
- Adaugă broccoli într-o oală, acoperă-l cu apă fiartă și lasă la înmuiat 15 minute.
- Încinge un pic de ulei într-o tigaie la foc potrivit. Adaugă carnea marinată și gătește până își schimbă culoarea.
- Adaugă porumb dulce, broccoli și sare după gust.
- Adaugă și sosul de soia și gătește 20 de minute.