Mușchi de vită cu salsa la grătar

  • Dificultate: Medie
  • 15 minute
  • O porție

Ce punem azi pe grătar? Sau pe grill dacă vrei. Niște mușchi de vită ar fi bun, porționat astfel încât să îl putem marina mai bine. Cât despre marinadă, ne-am oprit asupra unui sos gros pe bază de pastă de tomate, iuțit cu chili și ardei iute și aromatizat cu lime. O adevărată salsa.

Ingrediente necesare pentru mușchi de vită cu salsa la grătar

½ cană pastă de tomate
1 linguriță chili pudră
1 lingură ceapă pudră
2 lingurițe suc de lime
1 lingură sos de ardei iute
1 chili verde, mărunțit
sare de mare
piper
300 g mușchi de vită

Cum să prepari mușchi de vită cu salsa la grătar

  1. Într-un castron, amestecă pasta de tomate cu chili și ceapa pudră, cu sucul de lime, sosul de ardei iute, chili mărunțit, adăugând și sare de mare cu piper, după gust.
  2. Tăvălește bucățile de mușchi de vită prin acest sos, apoi lasă-le la marinat 1 oră.
  3. Pune-le pe grill și lasă-le 3-4 minute pe fiecare parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *