Mușchi de vită servit cu unt cu verdețuri
Mușchiul de vită gătit cum trebuie și servit cu un cu verdețuri este o adevărată specialitate! Untul cu verdețuri se face extrem de ușor, așa că dacă nu ați mai pregătit până acum, această rețetă vă va ajuta. Tot ce vă rămâne este să cumpărați un mușchi de vită de calitate!
Ingrediente necesare pentru mușchi de vită servit cu unt cu verdețuri
200 grame unt
sare
piper
1 linguriță curry
1 lingură pătrunjel, tocat
1 linguriță ulei de măsline
450 grame mușchi de vită
Cum să prepari mușchi de vită servit cu unt cu verdețuri
- Adaugă untul într-un bol mare și asezonează-l cu sare, piper, curry și pătrunjel.
- Amestecă cu o furculiță până când omogenizezi.
- Adaugă untul în spațiile libere ale unei tăvi cu gheață. Dă-l la frigider pentru următoarea oră.
- Încinge uleiul într-o tigaie pe foc mediu. Adaugă mușchiul de vită și gătește-l timp de 3-4 minute pe parte. Dacă preferați carnea gătită mediu, optați pentru 2 minute pe parte. Dacă vă place bine făcută, atunci alegeți opțiunea cu 5-6 minute pe parte.
- Taie carnea în felii subțiri și servește-o cu un cubuleț de unt pe deasupra!