Ingrediente necesare pentru mușchi de vită servit cu unt cu verdețuri
200 grame unt
sare
piper
1 linguriță curry
1 lingură pătrunjel, tocat
1 linguriță ulei de măsline
450 grame mușchi de vită
Cum să gătești mușchi de vită servit cu unt cu verdețuri
- Adaugă untul într-un bol mare și asezonează-l cu sare, piper, curry și pătrunjel.
- Amestecă cu o furculiță până când omogenizezi.
- Adaugă untul în spațiile libere ale unei tăvi cu gheață. Dă-l la frigider pentru următoarea oră.
- Încinge uleiul într-o tigaie pe foc mediu. Adaugă mușchiul de vită și gătește-l timp de 3-4 minute pe parte. Dacă preferați carnea gătită mediu, optați pentru 2 minute pe parte. Dacă vă place bine făcută, atunci alegeți opțiunea cu 5-6 minute pe parte.
- Taie carnea în felii subțiri și servește-o cu un cubuleț de unt pe deasupra!