Mușchi de vită servit cu unt cu verdețuri

  • Dificultate: Medie
  • 1 oră și 15 minute
  • 2 porții

Mușchiul de vită gătit cum trebuie și servit cu un cu verdețuri este o adevărată specialitate! Untul cu verdețuri se face extrem de ușor, așa că dacă nu ați mai pregătit până acum, această rețetă vă va ajuta. Tot ce vă rămâne este să cumpărați un mușchi de vită de calitate!

Ingrediente necesare pentru mușchi de vită servit cu unt cu verdețuri

200 grame unt

sare

piper

1 linguriță curry

1 lingură pătrunjel, tocat

1 linguriță ulei de măsline

450 grame mușchi de vită

 

Cum să prepari mușchi de vită servit cu unt cu verdețuri

  1. Adaugă untul într-un bol mare și asezonează-l cu sare, piper, curry și pătrunjel.
  2. Amestecă cu o furculiță până când omogenizezi.
  3. Adaugă untul în spațiile libere ale unei tăvi cu gheață. Dă-l la frigider pentru următoarea oră.
  4. Încinge uleiul într-o tigaie pe foc mediu. Adaugă mușchiul de vită și gătește-l timp de 3-4 minute pe parte. Dacă preferați carnea gătită mediu, optați pentru 2 minute pe parte. Dacă vă place bine făcută, atunci alegeți opțiunea cu 5-6 minute pe parte.
  5. Taie carnea în felii subțiri și servește-o cu un cubuleț de unt pe deasupra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *