Muschiuleț de porc cu fasole verde si dovlecel

Mușchiulețul de porc merge de minune cu o garnitură ușoară, și preparatul de mai jos exemplifică perfect asta. Putem lăsa cartoful deoparte, și să-l servim alături de fasole verde și dovlecel. Ușor și sănătos, nu vi se pare?
Ingrediente necesare pentru muschiuleț de porc cu fasole verde si dovlecel
1 lingură ulei
350 grame mușchiuleț de porc, cubulețe
1 ceapă
2 căței de usturoi, zdrobiți
200 ml apă
300 grame fasole verde fideluță
1 dovlecel, cubulețe
½ ardei iute, tocat
2 linguri sos de roșii
Cum să prepari muschiuleț de porc cu fasole verde si dovlecel
- Se încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu. Se adaugă mușchiul de porc, și se gătește 8-10 minute. Mușchiul se mută apoi pe o farfurie.
- Se adaugă ceapa si usturoiul și se călesc până capătă o culoare aurie.
- Se adaugă porcul și apa și se gătesc cu capac timp de 10-12 minute.
- Se adaugă fasolea verde, dolvlecelul și ardeiul iute. Se pune iar capacul pentru încă 15 minute.
- La final, se adaugă sosul de roșii. Preparatul se mai gătește incă 5 minute cu capacul deasupra.