Mușchiuleț de porc cu mere la tigaie

  • Dificultate: Medie
  • 25 de minute
  • 4 porții

Și mere și mușchiuleț de porc? Da, și nu știi ce pierzi dacă nu „îndrăznești”. Întâi sotezi merele feliate, apoi prăjești carnea la tigaie, adăugând și merele și celelalte ingrediente. Din listă nu lipsesc smântâna, frunzele de salvie și muștarul boabe.

Ingrediente necesare pentru mușchiuleț de porc cu mere la tigaie

2 lingurițe ulei de măsline
3 mere, feliate
½ kg mușchiuleț de porc, feliat
1 cană supă de pui
1 lingură muștar boabe
4-5 frunze salvie
2 linguri smântână de gătit
sare de mare
piper

Cum să prepari mușchiuleț de porc cu mere la tigaie

  1. Sotează merele feliate la tigaie într-o linguriță de ulei de măsline, cam 10 minute.
  2. Prăjește mușchiulețul de porc la foc mare în uleiul de măsline rămas, cam 2 minute pe fiecare parte.
  3. Toarnă supa de pui, adaugă muștarul și amestecă bine. Adaugă și salvia.
  4. Completează cu smântâna de gătit, pune și merele și mai gătește 1 minut, asezonând cu sare de mare și piper.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *