Mușchiuleț de porc cu praz, la tigaie
Rețeta de mai jos este ideală pentru o cină rapidă! Aduce laolaltă fragedul mușchiuleț de porc, care este gătit în tigaie cu prazul. Pe lângă acestea, se mai adaugă puțin sos de roșii și se asezonează cu oregano, cimbru și piper. În doar 20 de minute, cina voastră rapidă este gata. Și e al naibii de gustoasă!
Ingrediente necesare pentru mușchiuleț de porc cu praz, la tigaie
1 lingură ulei
500 grame mușchiuleț de porc, felii subțiri
sare
1 linguriță oregano
1 linguriță cimbru
piper
1 praz, felii subțiri
2 linguri sos de roșii
Cum să prepari mușchiuleț de porc cu praz, la tigaie
- Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu.
- Adaugă mușchiulețul de porc și asezonează cu oregano, cimbru, sare și piper.
- Gătește carnea timp de 5-7 minute.
- Adaugă prazul și sosul de roșii. Gătește tigaia timp de încă 2-3 minute.