Mușchiuleț de porc cu praz, la tigaie

  • Dificultate: Mică
  • 20 de minute
  • 2 porții

Rețeta de mai jos este ideală pentru o cină rapidă! Aduce laolaltă fragedul mușchiuleț de porc, care este gătit în tigaie cu prazul. Pe lângă acestea, se mai adaugă puțin sos de roșii și se asezonează cu oregano, cimbru și piper. În doar 20 de minute, cina voastră rapidă este gata. Și e al naibii de gustoasă!

Ingrediente necesare pentru mușchiuleț de porc cu praz, la tigaie

1 lingură ulei

500 grame mușchiuleț de porc, felii subțiri

sare

1 linguriță oregano

1 linguriță cimbru

piper

1 praz, felii subțiri

2 linguri sos de roșii

 

Cum să prepari mușchiuleț de porc cu praz, la tigaie

  1. Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu.
  2. Adaugă mușchiulețul de porc și asezonează cu oregano, cimbru, sare și piper.
  3. Gătește carnea timp de 5-7 minute.
  4. Adaugă prazul și sosul de roșii. Gătește tigaia timp de încă 2-3 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *