Ingrediente necesare pentru mușchiuleț de porc în crustă de arahide
2 linguri unt de arahide
2 linguri muștar Dijon
sare
piper
1 lingură ulei vegetal
450 grame mușchiuleț de porc
100 grame arahide tocate
250 ml apă
Cum să gătești mușchiuleț de porc în crustă de arahide
- Amestecă untul de arahide, muștarul, sarea și piperul într-un bol mic.
- Încinge uleiul într-o tigaie la foc mic. Adaugă mușchiulețul și prăjește-l în tigaie timp de 4 minute, întorcându-l cu grijă pe toate părțile.
- Ia mușchiulețul de pe foc și unge-l cu amestecul de unt de arahide, acoperindu-l complet.
- Dă-l apoi prin arahidele tocate pentru a forma crusta.
- Pune-l într-un vas termorezistent și toarnă apă pentru a-i acoperi fundul.
- Dă mușchiulețul la cuptor pentru 40 de minute la 170 de grade Celsius.