Ingrediente necesare pentru mușchiuleț de porc la tigaie cu ardei gras și ananas
1 lingură ulei de rapiță
700-750 grame mușchiuleț de porc, tăiat cubulețe
1 ceapă, felii subțiri sau julienne
2 căței de usturoi, zdrobiți
1 ardei gras verde, tăiat julienne
1 ardei gras roșu, tăiat julienne
½ ananas, cubulețe
1 linguriță ulei de susan
1 lingură sos tamari
2 lingurițe sos de chili
2-3 linguri susan alb
Cum să prepari mușchiuleț de porc la tigaie cu ardei gras și ananas
- Încinge uleiul de rapiță într-o tigaie, apoi rumenește carnea 3-4 minute la foc vioi.
- Redu focul, adaugă și ceapa cu usturoiul și călește-le.
- Adaugă ardeii grași și ananasul. Mai gătește 3 minute.
- Asezonează cu sosurile (susan, tamari și chili) și mai gătește 5-6 minute.
- Adaugă susanul, amestecă și ia de pe foc.