Negresă de post

  • Dificultate: Mică
  • 30 de minute
  • 4 porții

Țineți post? Foarte bine, dar asta nu vă împiedică să mai mâncați câte un dulce din când în când. Și nu fiți sceptici, fiindcă această rețetă de negresă este cel puțin la fel de gustoasă ca una de dulce. Se face extrem de ușor, și are multe ingrediente sănătoase în compoziție. Astfel, chiar dacă nu ați mai gătit până acum dulciuri, acesta este unul cu care vă puteți începe cariera.

Ingrediente necesare pentru negresă de post

2 linguri ulei de cocos

3 linguri ulei de migdale

1 lingură zahăr de cocos

1/2 linguriță sare

1 lingură cafea

40 grame făină de migdale

chipsuri de ciocolată

 

Cum să gătești negresă de post

  1. Pregătește-ți un bol mare, și adaugă pe rând toate ingredientele, mai puțin chipsurile de ciocolată.
  2. Mixează până când obții o compoziție omogenă.
  3. Toarnă compoziția într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt.
  4. Presară pe deasupra chipsurile de ciocolată.
  5. Dă negresa la cuptor pentru 20 de minute, la 180 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *