Negresă raw-vegană

  • Dificultate: Medie
  • 3 ore
  • 6 porții

Vreți să încercați bucătăria raw-vegană? E bine de știut că aceste deserturi sunt foarte sănătoase, având însă în compoziție ingrediente puțin mai scumpe. În afară de acest mic impediment, să știți că totul se gătește extrem de ușor. Iar gustul este unul nemaipomenit. Dacă nu ne credeți pe cuvânt, vă invităm să încercați acasă!

Ingrediente necesare pentru negresă raw-vegană

Pentru aluat:

 

300 grame curmale fără sâmburi

150 grame nuci pecan

50 ml apă

3 linguri ulei de cocos

50 grame pudră de cacao

1/2 cană fulgi de cocos

1 linguriță esență de vanilie

 

Pentru glazură:

 

25 grame pudră de cacao

1 lingură sirop de arțar

1 linguriță esență de vanilie

Cum să gătești negresă raw-vegană

  1. Pasează curmalele și nucile pecan într-un blender.
  2. Continuă să adaugi apa, uleiul de cocos, pudra de cacao, fulgii de cocos și o linguriță de esență de vanilie. Pasează compoziția până când o omogenizezi.
  3. Tapetează o tavă de cuptor cu hârtie de copt și transferă compoziția de negresă înăuntru.
  4. Amestecă pudra de cacao, siropul de arțar și esența de vanilie într-un bol mic, până când obții o glazură omogenă.
  5. Întinde glazura peste negresă și dă-o la frigider pentru următoarele 2-3 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *