Noodles cu creveți și ciuperci shiitake

  • Dificultate: Mică
  • 15 minute
  • 2 porții

Fie că le zici noodles, fie că le spui tăiței (noi auzim ambele variante), vorbim de un tip de paste care provine din Asia și care poate fi gătit într-o diversitate de moduri. Pentru a menține atmosfera extrem-orientală, am introdus în ecuație creveții și ciupercile shiitake.

Ingrediente necesare pentru noodles cu creveți și ciuperci shiitake

Cum să prepari noodles cu creveți și ciuperci shiitake

  1. Încinge uleiul într-o oală la foc mic și călește bucățile de lemongrass.
  2. Scoate-le deoparte, apoi adaugă ghimbirul și usturoiul. Amestecă.
  3. Adaugă ciupercile și gătește 1-2 minute. Completează cu ardeiul iute și cu oțetul de orez.
  4. Adaugă creveții și morcovul tăiat fâșii. Gătește 1-2 minute.
  5. Adaugă tăițeii fierți, asezonează cu sos de soia, ceapă verde și sos de lămâie. Gătește încă un pic, apoi ia de pe foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *