Nuci pecan la cuptor

  • Dificultate: Foarte mică
  • 25 de minute
  • 12 porții

Cu alte cuvinte, „prăjite”, deși nu este tocmai corect termenul, dar e des folosit. Înainte de a le lăsa în cuptor vreo 10 minute, dă-le printr-un baiț bine condimentat (vezi lista), că așa, doar prin sare știe oricine. După ce le lași un pic să se mai răcească, nu-ți mai rămâne decât să te așezi la calculator sau la televizor.

Ingrediente necesare pentru nuci pecan la cuptor

2-3 linguri unt topit
1 linguriță sos Worchester
sare
ardei iute Cayenne (pudră)
usturoi pudră
ceapă pudră
chili pudră
350 grame nuci pecan

Cum să prepari nuci pecan la cuptor

  1. Amestecă untul topit și condimentele într-un castron.
  2. Adaugă nucile pecan și amestecă.
  3. Transferă-le într-un vas termorezistent sau pe o tavă de copt și bagă-le la cuptor 10 minute la 160⁰C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *