Ouă cu parmezan la cuptor

  • Dificultate: Mică
  • 15 minute
  • 2 porții

Neața! Dacă ți-ai începe ziua altfel? Mai original și poate chiar mai gustos. Ai încercat să gătești ouăle la cuptor? Mai mult de 15 minute nu ar avea de ce să dureze, iar rezultatul, cu parmezan, smântână, unt și usturoi, este extraordinar.

Ingrediente necesare pentru ouă cu parmezan la cuptor

2 linguri parmezan bio, ras
1 linguriță cimbru
sare de mare
2 căței de usturoi, zdrobiți
piper
2 lingurițe ghee
2 linguri smântână bio
2 ouă

Cum să prepari ouă cu parmezan la cuptor

  1. Într-un castron mic, amestecă parmezanul, cimbrul și usturoiul cu sare de mare și piper după gust.
  2. Așază două castronașe termorezistente cu fundul plat, într-o tavă de copt. Pune în fiecare câte o linguriță de ghee și câte o lingură de smântână și amestecă, apoi lasă la cuptor 1 minut la 180⁰C.
  3. Adaugă mai apoi câte un ou în fiecare castron, pune deasupra amestec de parmezan și mai lasă la cuptor 10 minute la 180⁰C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *