Ingrediente necesare pentru ouă umplute cu bacon la tigaie
apă
6 ouă
3 felii bacon
2 linguri maioneză
1 lingură smântână
chives, tocate mărunt
1 lingură muștar
sare
piper
Cum să gătești ouă umplute cu bacon la tigaie
- Pune ouăle într-o oală, acoperă-le cu apă și fierbe-le 6-8 minute.
- Acoperă oala și lasă-le deoparte.
- Încinge o tigaie la foc mediu și adaugă feliile de bacon.
- Prăjește-le până devin crocante.
- Decojește ouăle, taie-le pe din două și separă cu grijă gălbenușurile de albușuri.
- Pune gălbenușurile într-un castron, mai adaugă maioneza, smântâna, o linguriță sau două de chives și muștarul.
- Asezonează cu sare și piper, mărunțește o parte din baconul prăjit, adăugându-l și pe el, apoi omogenizează.
- Transferă compoziția într-un poș și umple albușurile.
- Servește-le garnisite cu bacon-ul rămas și cu chives.