Pachețele cu cremă de gălbiori

  • Dificultate: Medie
  • 50 de minute
  • 4 porții

Gălbiorii sunt un ingredient sezonier, astfel că este bine să vă grăbiți și să puneți repede mâna pe ei atunci când îi găsiți. Puteți prepara paste delicioase, sau de ce nu, un aperitiv savuros. Precum aceste pachețele cu gălbiori, brânză, și multe condimente care vor da arome nebănuite. Încercați-le, fiindcă vă vor plăcea cu siguranță!

Ingrediente necesare pentru pachețele cu cremă de gălbiori

2 lingurițe unt

1 lingură ulei

250 grame gălbiori

2 ardei jalapeno, felii subțiri

sare

1 linguriță condimente cajun

piper

1 linguriță usturoi pudră

2 linguri pătrunjel tocat

100 grame cremă de brânză

2 lingurițe cimbru proaspăt, tocat

4 foi de plăcintă

120 grame brânză feta, fărâmițată

unt topit

Cum să gătești pachețele cu cremă de gălbiori

  1. Adaugă untul și uleiul într-o tigaie la foc mediu. Adaugă gălbiorii împreună cu ardeiul jalapeno, sarea, condimentele cajun și piperul. Ține pe foc preparatul timp de 10 minute, amestecând între timp.
  2. Adaugă usturoiul și pătrunjelul. Mută conținutul tigăii într-un blender și pasează totul, apoi mută într-un bol.
  3. Adaugă crema de brânză și cimbrul. Amestecă până se omogenizează.
  4. Împarte preparatul în 4 părți egale și înfășoară totul în foi de plăcintă. Nu uita să adaugi și puțină brânză feta.
  5. Leagă pachețelele cu sfoară și unge-le cu puțin unt topit.
  6. Dă-le la cuptor pentru 25 de minute, la 180 de grade Celsius!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *