Pancakes cu nucă de cocos

  • Dificultate: Mică
  • 30 de minute
  • 2 porții

Hai să facem pancakes fără gluten. Vom folosi făină de nucă de cocos și de tapioca, ulei de nucă de cocos și lapte de nucă de cocos. Îndulcim doar cu miere și servim cu sirop de arțar. Sună bine, nu?

Ingrediente necesare pentru pancakes cu nucă de cocos

1/2 cană lapte de cocos
3-4 lingurițe ulei de cocos
60-70 grame făină de cocos
100 grame făină de tapioca
1 linguriță praf de copt
sare
3 ouă
1 lingură oțet din cidru de mere
2-3 linguri miere
1 linguriță extract de vanilie

Cum să gătești pancakes cu nucă de cocos

  1. Toarnă laptele de cocos într-un castron, adaugă 2 lingurițe de ulei de cocos și amestecă.
  2. Folosește alt castron pentru a amesteca împreună făina de cocos cu cea de tapioca, cu praful de copt și cu puțină sare.
  3. Amestecă ouăle cu laptele de cocos, oțetul, mierea și extractul de vanilie.
  4. Completează cu amestecul de făină și omogenizează.
  5. Unge o tigaie cu ulei de cocos și încinge-o.
  6. Adaugă 2-3 linguri de compoziție și rumenește 2-3 minute pe ambele părți. Procedează la fel și cu restul compoziției.
  7. Servește cu sirop de arțar.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *