Ingrediente necesare pentru pandișpan cu frișcă și fructe
6 ouă
300 grame zahăr
1 linguriță esență de vanilie
½ linguriță sare
1 lingură ulei de măsline
200 grame făină
frișcă
fructe (puteți alege conform preferințelor)
Cum să gătești pandișpan cu frișcă și fructe
- Mixează ouăle cu zahărul folosind un blender. În timp de mixezi, adaugă treptat esența de vanilie și sarea. Continuă până obții un amestec omogen.
- Adaugă uleiul de măsline și făina dată printr-o sită.
- Încorporează folosind o spatulă.
- Toarnă aluatul într-un vas rotund de cuptor, cu un diametru de aproximativ 25 de cm.
- Dă tortul la cuptor pentru 40 de minute, la 180 de grade Celsius.
- Lasă tortul să se răcească și taie-l pe orizontală. Întinde jumătate din frișcă pe partea sa de jos.
- Acoperă tortul cu partea de sus și întinde frișca rămasă.
- Adaugă fructele tale preferate! Noi am folosit coacăze, struguri, smochine și mandarine.