Ingrediente necesare pentru pastă de creveți
200 grame creveți
1 linguriță sos de soia
sare
1 linguriță miere
1 linguriță sos Worcester
2 crenguțe rozmarin proaspăt
50 grame unt
1 mână pătrunjel
tăiței din orez (opțional)
Cum să gătești pastă de creveți
- Adaugă creveții într-un bol mic împreună cu sosul de soia, mierea și sosul Worcester. Asezonează cu un praf de sare și amestecă bine.
- Așază crenguțele de rozmarin peste creveți, acoperă cu folie de plastic și lasă-i la marinat timp de 30 de minute.
- Topește o linguriță de unt într-o tigaie la foc mediu.
- Adaugă creveții marinați și sotează-i timp de 3-5 minute.
- După ce s-au gătit, mută-i într-un blender împreună cu untul rămas și pătrunjelul.
- Pasează-i până când obții o compoziție omogenă.
- Opțional, poți prăji tăiței de orez în baie de ulei încinsă dacă nu vrei să încerci cu pâine prăjită.