Paste al forno cu vită și Cheddar

Acest preparat savuros este numai bun pentru un răsfăț de weekend! Deci dacă vă era poftă de o porție generoasă pe paste la cuptor, ați ajuns în locul potrivit. Pe lângă paste, am adăugat carne tocată de vită, parmezan și Cheddar. Satisfacția este garantată!
Ingrediente necesare pentru paste al forno cu vită și Cheddar
2 linguri ulei de măsline
sare
200 grame orecchiette
2 linguri smântână
75 grame parmezan ras
1 ceapă, felii subțiri
1 ceapă verde, tocată
450 carne tocată de vită
150 grame roșii la conservă
1 linguriță verdețuri italiene
100 grame Cheddar, ras
Cum să prepari paste al forno cu vită și Cheddar
- Fierbe pastele în apă clocotită timp de 15 minute, cu puțină sare și 1 lingură de ulei de măsline.
- Scurge pastele și amestecă-le cu smântână și puțin parmezan. Așază-le apoi într-o tavă și dă-le la cuptor pentru 10 minute, la 180 de grade Celsius.
- Între timp, călește cepele într-o tigaie încinsă la foc mediu, folosind uleiul de măsline rămas.
- Adaugă carnea tocată de vită și gătește-o timp de 10 minute.
- Adaugă roșiile la conservă și asezonează cu sare și verdețuri italiene.
- Așază jumătate din brânza Cheddar peste paste, apoi carnea de vită și completează cu Cheddar-ul rămas.
- Dă totul la cuptor pentru 30 de minute, la 170 de grade Celsius.